سدیم بنزوات نمک اسید بنزوئیک می باشد. این ماده به عنوان نگهدارنده کاربرد فراوانی دارد اما جالب است بدانید استفاده از این ترکیب در محصولات غذایی و یا آرایشی حاوی اسید آسکوربیک و یا همان ویتامین C می تواند سبب تولید بنزن شود. بنزن که ترکیبی آروماتیک و سمی به حساب می آید در بدن می تواند ایجاد سرطان نماید. در نتیجه همیشه استفاده از این ماده در شرایط خاص صورت گیرد. این ماده در صورتی که pH بهینه باشد می تواند همراه با اسید آسکوربیک نیز مورد استفاده قرار گیرد.

استفاده از این ماده جنجال های زیادی را به پا کرد تا جایی که در سال 2008 شرکت کوکاکولا استفاده از این ماده را در نوشابه های خود ممنوع اعلام نمود.

با این حال این ماده بهترین نگهدارنده ی مواد غذایی به خصوص رب گوجه به شمار می رود.

برای و سدیم بنزوات با ما در مبتکران شیمی همراه باشید.


و سود پرک - مبتکران شیمی تولید کننده سود پرک ماده ,استفاده ,تواند ,اسید ,بنزوات ,سدیم ,سدیم بنزوات ,مبتکران شیمی ,اسید آسکوربیک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تغذیه فود ، با ما بهترین باشید. کتابخانه امام خمینی"ره" ronisso شاهین اردبیل انجمن فرش ماشینی